Tiedotteet
Pyydä tarjous
Extranet

Käyttäjätunnus

Salasana

  

Tilitoimisto Rousu Oy

Tilitoimisto Rousu Oy aloitti toimintansa toiminimellä 25.01.1980. Yhtiö saavutti neljännesvuosisadan rajapyykin vuonna 2005. Kotipaikka yhtiöllä on Haapavedellä, muut toimipaikat sijaitsevat Kärsämäellä ja Pulkkilassa. Oulaisten Tilitoimisto Oy:sta on tullut vuosituhannen vaihteen jälkeen Tilitoimisto Rousu Oy:n tytäryhtiö, aikaisemmin yhtiö oli Rousun lähipiiriyhtiö.

Tilitoimisto Rousu Oy on Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Tili-Instituuttisäätiö on auktorisoinut Haapaveden toimipaikan vuonna 1989 ja Kärsämäen ja Pulkkilan toimipaikat vuonna 1995. Tili-Instituuttisäätiö valvoo ja tarkastaa KLT-kirjanpitäjien ja auktorisoitujen tilitoimistojen toimintaa.

Auktorisoidun toimiston KLT-vastaavana on Haapavedellä Timo Paakinaho, HTM, KLT. Kärsämäen ja Pulkkilan toimiston KLT-vastaavana toimii Minna Paakinaho, KLT.

Toimintakulttuuri

Yhteisöllä on sen perustamisesta lähtien ollut toimintakulttuuri, joka arvostaa hyvää palvelua ja vahvaa osaamista. Työyhteisön perusarvoina ovat rehellisyys ja luotettavuus. Kehitystyön ja yrityksen kasvun on mahdollistanut kaikkien työyhteisön jäsenten sitoutuminen yhteisiin toimintatapoihin ja jatkuvaan laadun parantamiseen.

Jokainen työyhteisön jäsen ottaa vastuun tekemästään työstä sekä pitää luonnollisena ja tärkeimpinä normeinaan asiakkaan erinomaista palvelua sekä toisten työyhteisön jäsenten huomioonottamista. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat saavat kaikissa tilanteissa korkeatasoista taloushallinnon palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla ja että yhteisömme on aina kehityksen kärjessä.