Tiedotteet
Pyydä tarjous
Extranet

Käyttäjätunnus

Salasana

  

Oulaisten Tilitoimisto Oy

Oulaisten Tilitoimisto Oy perustettu 22.08.1973. Perustajina olivat tällöin yksityiset yritykset sekä eri järjestöt. Yhtiö on ollut vuodesta 1987 lähtien Tilitoimisto Rousu Oy:n lähipiiriyhtiö ja tytäryhtiö vuodesta 2002 lähtien. Yhtiö täytti vuonna 2003 kunnioitettavat 30 vuotta.

Yhtiö on Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Tili-Instituuttisäätiö on auktorisoinut yrityksen vuonna 1989. Tili-Instituuttisäätiö valvoo ja tarkastaa KLT-kirjanpitäjien ja auktorisoitujen tilitoimistojen toimintaa. Auktorisoidun toimiston KLT-vastaavana toimii Marita Pienipaavola, KLT.

Toimintakulttuuri

Yhteisön siirtyessä Tilitoimisto Rousu Oy:n lähipiiriyhtiöksi alkoi toimintatapojen yhtenäistämisprosessi, joka kesti useita vuosia. Nykyisin toimintakulttuuri on täysin yhteneväinen emoyhtiön kanssa. Toimintakulttuuri arvostaa hyvää palvelua ja vahvaa osaamista. Työyhteisön perusarvoina ovat rehellisyys ja luotettavuus. Kehitystyön on mahdollistanut kaikkien työyhteisön jäsenten sitoutuminen yhteisiin toimintatapoihin ja jatkuvaan laadun parantamiseen.

Jokainen työyhteisön jäsen ottaa vastuun tekemästään työstä sekä pitää luonnollisena ja tärkeimpinä normeinaan asiakkaan erinomaista palvelua ja toisten työyhteisön jäsenten huomioonottamista. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat saavat kaikissa tilanteissa korkeatasoista taloushallinnon palvelua kilpailukykyisillä hinnoilla ja että yhteisömme on aina kehityksen kärjessä.