Tiedotteet
Pyydä tarjous
Extranet

Käyttäjätunnus

Salasana

  

Asiakkaat

Tilitoimisto Rousulla on asiakkaita eri puolilta Suomea. Eteläisimmät asiakkaat ovat Helsingin ja pohjoisimmat asiakkaat Kittilän korkeudelta. Nykyisillä tietotekniikkaratkaisuilla ei asiakkaan sijaintipaikkakunnalla ole merkitystä asiakassuhteen hoidon kannalta. Pääosin asiakkaat ovat kuitenkin Oulun eteläiseltä alueelta.

Yrityksellä on jatkuvasti myös etäpalveluasiakkaita. Tällöin asiakas voi hoitaa omalta päätteeltään tilitoimiston ohjelmilla haluamansa osa-alueen taloushallinnon töistä. Asiakkaan ei tarvitse tässä vaihtoehdossa investoida ohjelmiin, vaan käytössä ovat Aditron Tikon ohjelmat. Tilitoimisto voi hoitaa osan taloushallinnon töistä ja ottaa samalla vastuuta yrityksen laskentatoimesta. Etäpäätteiden osuus tulee jatkossa lisääntymään, sillä isommille asiakkaille tämä on edullinen vaihtoehto.

Asiakkaita on hyvin erilaisilta toimialoilta luomutuotannosta – teollisiin yrityksiin. Huomattavan osan asiakaskunnasta muodostavat myös palvelualan yritykset. Asiakkaiden yhtiömuodot käsittävät kaikki yhtiömuodot: toiminimestä ja henkilöyhtiöistä osakeyhtiöihin.